zondag 13 mei 2012

US Army: We are at war with... ISLAM!



"This is not a war on terror, we (the West) are at war with islam, pure and simple". Dat is de kernboodschap van een speciale opleiding die de US Army sinds enige tijd voorziet voor jonge officieren en onderofficieren.

In die opleiding wordt haarfijn uitgelegd hoe de islamisten het Westen infiltreren om onze samenlevingen van binnenuit te vernietigen; welke organisaties (Muslim Brotherhood, ICNA, ISNA, MSA, CAIR etc.) zij daarbij als dekmantel gebruiken om stapsgewijs tot in de hoogste regionen van de overheid door te dringen, met als einddoel: de sharia installeren en de westerse wereld schatplichtig maken aan de islam.

Via een islamofiele officier is de onthullende cursus in handen gevallen van CAIR (Counsil on American-Islamic Relations, een offshoot van de terreurgroep HAMAS), die de bevriende zender Al-Jazeera inschakelde om deze compromitterende opleiding aan de kaak te stellen als misleidend, opruiend en contra-productief (zie video hierboven).

Obama heeft nu via het Pentagon aangekondigd dat alle cursussen die momenteel in het leger worden gegeven met betrekking tot de islam, tegen het licht zullen worden gehouden en indien negatief voor de islam, zullen worden afgevoerd.

In een links-liberale, islamofiele wereld heeft de waarheid immers geen rechten meer.

De islam heeft de oorlog verklaard aan het Westen, maar het Westen weigert die realiteit onder ogen te zien. Ondanks de frappante feiten die zich wereldwijd voordoen en waaromtrent de islam duidelijk naar voren treedt als meedogenloze agressor.

Er komt weliswaar een tijd dat zelfs de meest islamofiele, linkse rukkers zullen moeten toegeven dat de islam aartsvijand nummer één is, maar intussen zullen vele duizenden onschuldige mensen het leven hebben verloren op het altaar van een Multiculturele Utopie.

Paniekzaaierij? Leest u dan volgend artikel maar eens héél aandachtig: Duitse politie waarschuwt...

Hier een mooi voorbeeld van hoe islamieten zichzelf altijd als slachtoffers willen zien, terwijl het bijna exclusief islamieten zijn die terreur beramen en plegen:


_

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...